Dette indlæg kommer ikke til at handle om musik, men derimod én af mine andre passioner; nemlig grafisk design.

Jeg har længe syntes, at de filmplakater der er kommet de sidste mange år, er en ganske ensformig affære. Det er gerne noget med nogle flydende hoveder eller overdreven brug af photoshop, og det er sjældent at originaliteten tager overhånd.

Derfor har jeg rodet lidt rundt med at redesigne nogle danske filmplakater, og valgt at køre en helt anden stil end hvad man normalt ser. Det er netop at gå efter en meget simpel stil, hvor der er fokus er på elementer fra filmen istedet for personerne der medvirker.

Jeg prøver at bruge så få farver som muligt og ellers at få elementer fra filmen til at træde i karakter.

Her kommer et par stykker. (Klik på billederne for at se dem i større versioner)

Festen – Se original her


Adams æbler – Se original her


De grønne slagtere – Se original her


I Kina spiser de hunde – Se original her


Zappa – Se original her