Så skal der endelig til at ske noget igen her på bloggen, da der desværre har været ret dødt de sidste par måneder. Det beklager jeg meget, men jeg lover, at der fremover vil komme lidt mere gang i indlæggene igen 🙂

Planen er, at der kommer lidt flere “almindelige” indlæg og at jeg naturligvis vil fortsætte med Soul Sunday konceptet og måske komme med et par nye ideer.

Dagens track er fra 1976 og det er, med den nok mindre kendte gruppe fra Los Angles, Creative Source.

Denne gruppe opnåede kun moderat succes med deres første album der kom i 1974. Deres anden plade, der kom samme år, opnåede ikke rigtig noget der er værd at tale om, men på trods af det, nåede de da at udgive 4 albums i perioden 1973-1976. Efter det, besluttede gruppen at gå hver til sit, og så var det slut med Creative Source.
Dette er som sagt ikke en gruppe der går over i den store musikhistorie, men de har dog haft et par numre der stadig holder i dag, og nummeret jeg har valgt at fokusere på i dag, hedder “I’d Find You Anywhere” og stammer fra deres sidste LP – Consider the Source.

Enjoy 🙂