Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er kæmpe fan af den danske rapgruppe Suspekt. Derfor har jeg med spænding gået og ventet på, at der skulle komme nyt fra drengene.
Der har dog også været diverse rygter om at der skulle komme et nyt album fra dem i år. Men der har dog ikke været nogen udmelding fra Suspekt selv.

Nu er der så dukket et klip op på youtube, og det kunne unægtelig godt tyde på, at Suspekts 4. plade er på vej.
Videoen er vanlig Suspekt stil, så der bliver teaset godt og grundigt.

Det visuelle ligger i god forlængelse til stilen vi så på Prima Nocte. I videoen er der nøgne kvinder i lænker, præster med grisemasker og maskerede mænd iført militæruniformer.

Den samme kan man sige om det lyriske indhold.
Klippet starter med en monolog der skulle stamme fra tv serien Charlot og Charlotte. I klippet hører man Baard Owe, der efter sigende skulle spille en sindsforvirret pastor, der prøver at overtale den ene hovedperson fra serien til at vende til den indremissionske kirke som hun er stukket af fra.

Derefter følger der et kort vers fra Orgi-E der blandt andet rapper om den MEGET kontroversielle italienske film fra 1975, Salò. Der kort fortalt handler om fire mænd der kidnapper 18 unge mennesker og tvinger dem til en masse meget grimme ting. Læs evt. mere om filmen her.

Er Suspekt tilbage i klassisk stil, efter deres Selvmord?
Det tror (håber) jeg at de er!

Kort sagt, så skal klippet ses inden det bliver fjernet fra youtube 🙂

Skriv gerne hvad du syntes om det, og hvad du tror klippet er tegn på.