Pato Siebenhaar har efterhånden været godt rundt omkring på den danske musikscene. Blandt andet i ska-bandet Furillo, som soloartist på engelsk, i duoen Trolle Siebenhaar og i DJ teamet White Pony.

I dag har han droppet det helt nye track “Fladt Land” og denne gang rapper han på dansk og det er virkelig noget der klæder ham! Den ålborgensiske rapper, Danni Toma er med på tracket med et enkelt vers og han gør det, som altid, rigtig godt. De to rapper over et rigtig sprødt beat, som jeg går ud fra, er produceret af Pato selv.

Nummeret handler om hvad det vil sige, at være dansker og hvor det danske samfund er i dag. Jeg kan kun sige, at nummeret er rigtig, rigtig fedt. Jeg blev fanget af det lige med det samme.

Hvis Pato forsætter i den stil, kan man godt begynde at glæde sig til albummet “Ca. lige her” dropper.

Det eneste man så kan ærgre sig over er, at der er omkring ét år til at det rent faktisk udkommer, men så kan man da i det mindste glæde sig til at der dropper en ny, eksklusiv video under konceptet “Høj mandags 5’er” hver mandag på Patos officielle site:

www.patosiebenhaar.dk

Se videoen lige nedenunder!