Jeg bliver simpelthen nødt til at give den op for det her nye site:

www.tapedeck.dk

Sitet har til formål, at digitalisere og uploade gamle bånd med dansk rap, hvilket man må sige er et rigtig godt tiltag, da de i de fleste tilfælde er stort set er umulige at skaffe og der er sikkert rigtig mange derude der aldrig har hørt disse bånd.
Lyden er naturligvis ikke af højeste digitale kvalitet, da det jo er optaget fra kassette, men det er bestemt udmærket.
Indtil videre er der kun en lille håndfuld bånd online, men man kan tilgengæld få lov til at høre gamle optagelser fra Essensen (fra dengang hvor Joe True hed Fluen), Jyder Mæ’ Attituder (fra dengang hvor Strøm ikke var en del af gruppen) og Sphaeren (fra dengang de hed Kongen & Knægten og kun bestod af KongKret og Dejknægten)
Det er naturligvis ret old’ school rap, og det er bestemt til at høre, at deres rap skills er på et tidligt stadie. Samtidig er det rigtig fedt, at høre hvor meget de så har udviklet sig fra disse bånd og over start 00’erne og til det vi kender i dag.

Så man må sige, at det er nogle interessante ting der er lagt op på sitet og det bliver spændende, at se hvad der ellers dukker op. Planen er, at der kommer et nyt bånd op hver søndag.
Personligt håber jeg, at det kan lade sig gøre at få Malk de Koijns gamle prodbånd online. Det er jeg nok ikke den eneste der synes.

Ind og download!