Jeg gik faktisk og undrede mig lidt over hvornår DJ Statics stort opsatte soloalbum, Rolig under pres, ville udkomme. Siden førstesinglen droppede i januar og annonceringen af den kommende koncert på dette års Roskilde, har det været småt med infoen omkring projektet.

Men nu er der endelig nyt, i form af albumcover, en lækker teaservideo og en releasedato der indtil videre hedder den 27. august.


Static har alliereret sig med med både nye og gamle venner, og med en gæsteliste der blandt andet tæller kompetente folk som: Jooks og Orgi-E, Per Vers, Danni Toma og Raske Penge, J-Spliff, Nat-Ill, Supajan, Jøden, Joe True, Pede B, Khalern og Jokeren, ser det meget lovende ud.


Jeg glæder mig i hvert fald vildt meget til endelig at kunne smide pladen på.


Se videoteaseren lige nedenunder. Pladen kan i øvrigt forudbestilles lige her.