Jeg har tidligere lavet en personlig liste over mine favorit possecuts, og hvis jeg skulle lave den liste i dag, så var det her track helt sikkert kommet med på listen.

Det er produceren/rapperen Machacha der står bag det her nummer og han skal virkelig have ros for at have samlet intet mindre end 29 danske rappere på hvad der tager rekorden som Danmarks største possecut. Specielt når man ved, at tingene ikke altid kører i højeste gear i det danske hiphop miljø. Men det skulle efter sigende også have taget et godt stykke tid at få bikset sammen.

Der er naturligvis en masse gamle Helt Sikkert drenge med på nummeret: Stick Op, Joe True, Supardejen, Porno Per (RIP), LL Kool Jep og Khalern. Derudover er Strøm, Tyde T, Miv, Jacob Valbjørn, Supajan, Davinci, Patrick Chan, Ataf, Per Vers, J-Spliff, Paulo, Jøden, Jonny Hefty, Denz, Frank Ceza, Chin Ono, T.A.P., Tjes Boogie, Cas, Malledrengen, Pede Gøbb og Kami Kasper og Brygs fra 4Fod også med.

Tekstmæssigt er det variation over det klassiske emne “Andre rappere er herre wacke” og det er selvfølgelig helt fantastisk!