Kan du lide gratis musik?
Lad mig lige omformulere det… Kan du lide gratis GOD musik??

Jeg går ud fra, at det bliver et ja.

Derfor kan jeg varmt anbefale, at du hopper ind på Jeppe Barslunds blog og bestiller dit eksemplar af Leftovers 2012 med det samme.

Jeppe beskriver selv opsamlingen sådan her:

Jeg udgiver Leftovers-pladerne, da jeg gerne vil give folk en chance for at høre noget musik, som de måske ikke selv ville falde over. Min mission er at introducere folk for det hiphop, som der ikke bliver snakket om her i landet. Musik, som det måske endda er “svært” at opdage.
En gang om året tager jeg derfor en skovl, stikker nogle dybe stik i jorden og hiver nogle kunstnere – der opererer nede i den dybe undergrund – op til overfladen til skue for folket, så man kan få en lille smag på den fantastiske hiphop der venter én, hvis man gider at lede efter det.

Det er jo i bund og grund, det der er formålet med at blogge om musik. Her bliver det bare taget ét stort skridt længere og det har jeg dyb respekt for.

Så der er absolut ingen undskyldning for ikke at bestille cd’en og måske få øjenene op for noget ny spændene musik.