To af de mest interessante grupper i undergrunden pt, er uden tvivl Sigma og Kaput. Med deres kærlighed til de gritty 90’ere med alt hvad det indebærer af støvede beats og hårdtslående rap, har begge grupper formået at skabe nogle universer der som sagt tager udgangspunkt i fortiden, men samtidig formår at skabe fornyelse. Jeg digger begge grupper sindsygt meget, så jeg blev glad da jeg hørte at de gik og puslede med et fælles projekt.

Det har nu resulteret i, at de to producerer Boone (Kaput) og Telepa-T (Sigma) har lavet projektet Crime Themes, der kan beskrives som en kortfilm med tilhørende soundtrack der består af 14 skæringer.

Filmen foregår i København i midten af 80’erne og er en krimi der tydeligvis er inspireret af blaxploitation, med alt hvad det indebærer af stoffer, skumle typer, damer og veltrimmede overskæg.

Det er originalt, gennemført og ikke mindst et sindsygt chillet og veproduceret soundtrack med tilhørende billedside og det kan varmt anbefales herfra.

Stream

MP3 Download

Se filmen nedenfor.