På lørdag den 19. april holder Tudsegammelt releasefest i Pumpehuset. Det skal nemlig fejres, at de udgiver deres nye EP der er blevet døbt “10’eren.” 

EP’en byder på 6 helt nye numre, inklusive Sovet for lidt, der udkom for en lille måneds tid siden. 
Jeg har haft fornøjelsen af at smuglytte til den kommende EP og jeg kan godt afsløre, at Tudsen i dén grad er tilbage, så hvis man er nede med skarp rap, svingende beats og rungende tuba, så bliver man bestemt ikke skuffet over det nye udspil.
Det bliver fedt at høre dem spille den nye EP og mon ikke at der bliver åbnet op for skuffen med de lidt ældre numre? Hvis du ikke har set Tudsegammelt live, så kan du se frem til at opleve en af dansk raps bedste liveacts.

 

Releasefesten bliver en aften med masser af hiphop. Tudsegammelt har nemlig allieret sig med den jyske gruppe Sjakket, som de tager med på deres slyngeltour. Udover det, så bliver efterfesten bestyret af Lars Da Fari, DJ Jux og Master L som nok skal sørge for god stemning og sprøde tunes til langt ud på natten.
Så alt i alt kan man se frem til en af vild aften med fanstatisk livemusik, gratis bjemmebrygget Tudsebajs og masser af god stemning, så der er slet ingen grund til du ikke skal bruge din lørdag på dope dansk hiphop.

Her på bloggen har du nu mulighed for at vinde 1×2 billetter til releasefesten i Pumpehuset.
For at deltage i konkurrencen, skal du bare svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilken legendarisk hippie har Tudsegammelt med som feature på nummeret “Sovet for lidt”?

Send det rigtige svar plus dit navn til dgn@detgodtnok.dk senest fredag d. 18. april kl.12.00, så er du med i lodtrækningen om 1×2 billetter til releasefesten.

Skulle du ikke vinde, kan man stadig købe billetter til releasefesten for sølle 80 kroner, lige her.