Torsdag den 17. juli kommer den amerikanske rapper Talib Kweli til København, nærmere bestemt Store VEGA, for at give koncert. Sidst han besøgte landet, var i 2012 hvor han optrådte sammen med Yasiin Bey (Mos Def) der udgør den andel halvdel af duoen Black Star.

Talib Kweli er en højt respekteret MC og kendt for at være en skarp lyriker, der ikke er bange for at være politisk og samfundskritisk i sine tekster.
Personligt synes jeg, at han stået for én af de vildeste album der udkom i 00’erne: Quality fra 2002, der er en tour de force udi hvordan man laver et gennemført album, uden at gå på kompromis med hverken tekst eller produktioner.
Nu har han efterhånden udgivet en del album siden, og sidste år bød på intet mindre end hele to styks, så der er masser af både nye og gamle numre der er klar til at blive delt med danskerne.  


Der er desuden sørget rigtig godt for opvarmningen til denne koncert. Den bliver nemlig leveret af Tudsegammelt, der er om nogen ved hvordan man skruer et liveshow sammen. De  er uden tvivl en af de bedste danske liveacts for tiden og jeg er sikker på at de vil gøre alt hvad der står i deres magt, for at sørge for at skabe en rigtig god stemning, inden hovednavnet går på.

Her hos Det Godt Nok har du nu muligheden for at vinde 2×2 billetter til Kwelis koncert i Store VEGA.
For at deltage i konkurrencen, skal du bare svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilken bydel i New York er Talib Kweli fra?

Send det rigtige svar plus dit fulde navn til dgn@detgodtnok.dk senest fredag d. 11. juli kl.12.00, så er du med i lodtrækningen om 2×2 billetter til koncerten.
Vinderne får direkte besked.

Skulle man ikke vinde, kan der købes billetter lige her.