Eftermiddagssolen havde fået mange til at trække ind under Søndermarkens skyggende trækroner, og herfra kunne de nyde en veloplagt Dâm-FunK. Der var formentlig ikke mange på plænen, der før havde hørt om det funky Stones Throw-medlem, men jeg er overbevist om at han fik inkasseret en del nye fans under lørdagens optræden. 

Under Hele koncerten væltede det ud med funky toner fra den californiske musiker, der blev bakket op ad en dygtig trommeslager og en keyboardspiller. Der blev croonet og fraserede af Dam Funk og musikerne udstrålede musikalsk overskud. Der blev endda plads til en keytar-solo, der ellers hører til sjældenhederne, men i Dâm-FunKs univers, virkede det ganske naturligt og det var med til at skabe en dejlig svingende og chillet stemning. 
Dette var tydeligt blandt publikum, idet der var flere og flere der blev tiltrukket af de funky toner, og musikken var oplagt at danse til, så det var der er stor del af de fremmødte der benyttede sig af.

Nu var jeg primært mødt op for at høre hiphop, og mine kompetencer ligger bestemt ikke i denne her genre, men jeg syntes at det, alt i alt var en ganske glimrende koncert, der fungerede rigtig fint som et lille mellemspil blandt al rapmusikken.

3