Der var lagt op til en god gang klassisk 90’er hiphop, da Large Pro & Lord Finesse trådte ind på scenen, lørdag eftermiddag. 
Der blev da også langet flere klassikere ud over scenekanten. Derfor fik publikum blandt andet Main Source klassikeren “Fakin’ the Funk”, den forholdsvis nye “Key to the City” og “Mad Scientist” fra Large Professor og Lord Finesses “Funky Technician”.
Med sig, havde de to rappere, DJ Boogie Blind fra det ligeså legendariske DJ-crew X-ecutioners. Midtvejs i showet fik han lov til at vise hvad han kunne på de to hjul af stål, hvilket resulterede i en klassisk DJ-rutine hvor blandt andet LL Cool J og andre klassiske rappere fik en omgang kærlig behandling med knivskarpe cuts og juggles. Den slags bliver jeg aldrig træt af.
Large P og Finesse og publikum behandlede koncerten præcis som det den var: et act der sørgede for den nostalgiske steming som lørdagens program bar præg af. Der blev bouncet når legenderne kommanderede det, jublet høfligt på call-and-response rutinerne, men man havde lidt fornemmelsen af det mere var af gensynsglæde og respekt end reel begejstring for musikken.
Man kan dog ikke sætte en finger på de to rapperes levering og engagement. De lod begge til at nyde at stå på scenen og de virkede glade for det taknemmelige publikum. Det er to forholdsvis gamle herrer, der begge har været i gamet siden de sene 80’ere og selvom det var første gang de to legender optrådte sammen, virkede det rutinepræget og jeg fangede flere gange mig selv i at kede mig ret meget under koncerten, der nok også led af at den var en smule for lang.
Det var en koncert, der viser at selvom man har legendestatus, er det ikke ensbetydende med at man er et sikkert hit, når man optræder live. 

3