Nu har du snart mulighed for at opleve gutterne fra Tudsegammelt i levende live. 
Som et led i Tudsegammelts vintertour, kommer de nemlig en tur forbi Forbrændingen i Albertslund, og med sig har de taget deres labelmates: Dødssejleren, der byder på sørøverblues der er kogt sammen af en masse andre genrer end hiphop. 

Tudsegammelt har efterhånden spillet i det meste af landet, og har man oplevet dem live, så ved man at de altid leverer et super liveshow med masser tight rap og swingende beats tilsat live trommer, tuba og kontrabas, hvilket er med til at give Tudsegammelts liveshow en ny dimension, således at de når langt ud over scenekanten når de optræder. 
Derfor kan jeg varmt anbefale, at man tager turen ud til Lunden for at se de her drenge vælte Forbrændingen.

Udover to billettter til koncerten, får den heldige vinder nemlig også to eksemplarer af Tudsegammelts nyeste udgivelse, “10’eren” der blandt andet indeholder de funky numre “Genopstandelsen” og “Sovet for Lidt” med legenden Stig Møller. 
Her på bloggen har du nu muligheden for at vinde 1×2 billetter koncerten på Forbrændingen i Albertslund den 4. oktober.
For at deltage i konkurrencen, skal du bare svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilket dansk pladeselskab er både Tudsegammelt og Dødssejleren signet på?

Send det rigtige svar plus dit fulde navn til dgn@detgodtnok.dk senest mandag den 29. september kl.12.00, så er du med i lodtrækningen om 1×2 billetter til koncerten + 2 x vinyl.
Vinderne får direkte besked via mail.
Skulle man ikke vinde, kan der købes billetter lige her.