På onsdag den 5. november får Danmark besøg af én af de mest interessante rappere fra den amerikanske undergrundsscene. 

Sage Francis har tidligere besøgt Danmark, senest i 2012, hvor han rockede Cosmopol-scenen på årets Roskilde Festival. Han var også forbi Vega tilbage i 2010, hvor jeg havde fornøjelsen af at opleve ham til en helt fantastisk koncert.  

Jeg kan kun sige, at han er en ren fornøjelse at opleve live. Da jeg så ham, kom han ind på scenen i strømpesokker, Harry Potter-paryk og med kappe på. Det viser bare hvor tosset han er, men man kan ikke sætte en finger på hans optræden eller levering. Selvom han er alene på scenen under hele showet, klarer han både levering og indlevelse til topkarakter. Når Sage Francis optræder, får man en en kunstner der giver et så godt show som han overhovedet kan, hvilket står i stærk kontrast til en del af de rappere man ellers kan opleve live.   

Han er en unik rapper, der skiller sig ud fra sine kollegaer. Han har meget på hjerte og har mange facetter af sin rap-stil: fra hårdtslående battlerap over samfundkritiske slagsange til reflekterende tekster om sin egen opvækst, sin usikkerhed og introverthed.

I juni i år udgav han, efter en albumpause på på fire år, sit 5. album “Copper Gone” 
I perioden mellem de to albums har han haft en depression, hvilket man godt kan høre på den nye plade. Det kommer blandt andet til udtryk i nummeret “Make Em Purr” der i øvrigt har en helt fantastisk video, der kan ses nedenunder. 

Men nu skulle manden gerne være ovenpå og klar til give københavnerne en fantastisk oplevelse med rap i verdensklasse, og du har mulighed for at vinde 2×2 billetter koncerten i Lille VEGA. 
For at deltage i konkurrencen, skal du bare svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hedder Sage Francis’ debutalbum fra 2002?

Send det rigtige svar plus dit fulde navn til dgn@detgodtnok.dk senest mandag den 3. november kl.12.00, så er du med i lodtrækningen om 2×2 billetter til koncerten.
Vinderne får direkte besked via mail.
Skulle man ikke vinde, kan der købes billetter lige her