Det skal ikke altid handle om hip-hop her på bloggen, så i dag har du muligheden for at vinde billetter til en forholdsvis ny gruppe som jeg har den vildeste optur over.

Sidste år var et helt fantastisk år for Scarlet Pleasure med intet mindre end tre udsolgte koncerter i Lille VEGA, samtidig med at deres nummer “Windy” blev kåret til årets uundgåelige af P3.
Det der gør Scarlet Pleasure så fede som de er, at de formår at skabe et musikalsk univers der leder tankerne hen på 80’er og 90’erne, men alt hvad det rummer af lummer R&B, neonlys, stripklubber og groovy keyboard. Så hvis man er til r&b dyppet i en ordentlig omgang 80’er æstetik og lyd, plus en virkelig god vokal af forsanger Emil Goll, der i øvrigt lyder helt fantastisk live, så er Scarlet Pleasure et must at opleve live!

Trioen arbejder pt. på nyt materiale og i den forbindelse tager de på en stor Danmarkstour, der blandt andet bringer dem forbi VEGA. 

Med på touren tager de ANYA, som har amerikansk R&B og hiphop i blodet og skandinavisk eftertænksomhed på hjernen. 2014 var året, hvor den unge sangerinde for alvor kom på folks læber og hun har med sin karismatiske udstråling og bløde stemme, især gjort sig bemærket med nummeret ”Greet me”.

Lyder det som noget for dig, så har du muligheden for at vinde  1×2 stk. billetter til koncerten i Store VEGA, fredag den 27. marts. 
For at deltage i konkurrencen, skal du bare svare rigtigt på følgende spørgsmål:
Hvilken finsk slut-90’er gruppe stod bag remixet af nummeret “The Strip”, der udkom i december sidste år?
Send det rigtige svar plus dit navn til dgn@detgodtnok.dk senest mandag den 23. marts kl.12.00, så er du med i lodtrækningen om 1×2 billetter til koncerten i Store VEGA.
Vinderen får direkte besked via mail.