Tilbage i efteråret ramte Suspekts femte album landet med 120 km/t og siden da, har de turneret hele landet rundt. Nu er det så blevet tid til endnu en tour, og du har mulighed for at vinde billetter til én af koncerterne, i enten Albertslund eller Rødovre. 

 

Har man oplevet Suspekt live, så ved man hvad man går ind til. Der er mange grunde til at Suspekt er landets største rapgruppe, og én af dem, er deres liveshows. Det er mere end en koncert, det er som at være én stor supportklub til en fodboldkamp hvor det meste er tilladt. Der bliver smidt en masse tøj, drukket en fandens masse bajere og skrålet med på alle klassikerne fra deres efterhånden ret store bagkatalog.   
Det er uden tvivl en ren fornøjelse at træde ind i det galehus som Suspekt forvandler ethvert spillested de vælter.

 
Skal du rives rundt af Suspekt, så har du muligheden for at vinde 1×2 stk. billetter til enten koncerten i Viften (d.21/3) og på Forbrændingen (d. 24/4)
For at deltage i konkurrencen, skal du bare svare rigtigt på følgende spørgsmål:
I hvilket år udkom Suspekt selvtitlede debutalbum?
Send det rigtige svar, hvilken koncert du helst vil til, plus dit navn til dgn@detgodtnok.dk senest torsdag den 19. marts kl.12.00, så er du med i lodtrækningen om 1×2 billetter til hver af koncerterne.
Vinderne får direkte besked via mail.