I dag er Mund de Carlo ude med første single fra den kommende udgivelse “Ordene Først”, der rammer gaden den 23. marts og udkommer på både vinyl og download.
Nummeret hedder “Stik Den” og passer langt fra ned i den traditionelle single-skabelon. Det er et kort nummer på lidt over to et halvt minut, hvor Mund de Carlo, i et enkelt vers flipper ordet stik på alle tænkelige måder, over et lækkert jazzet beat fra produceren Architech.
Mund de Carlo blev inspireret til at lave en hel udgivelse i ordspillets tegn, efter han lavede nummeret “Hit Med Den” fra sidste års album “Frit Fald” der, ligesom dette nummer er et smukt eksempel på hvad man kan med ord, hvis man har tungen skruet rigtigt på.
Jeg er en sucker for ordspil og synes det er helt fantastisk, at det er en tendens der er begyndt at vende tilbage på den danske scene, da det virkelig er noget jeg har savnet.
Det her nummer lover rigtig godt for den kommende plade og ser virkelig frem til at dykke ned i udgivelse hvor der er lagt vægt på teknik, flow, ordspil og tungegymnastik.
Den kommende plade kan forudbestilles hos RunForCover og Ideal Bar lægger lokaler til release- koncerten der går ned den 28. marts. Billetter kan købes på vega.dk.