Det er efterhånden lidt af en kliché at sige at Pede B er en af de mest produktive kunstere på den danske rapscene, men nu er det blevet annonceret at hans og DJ Noizes femte fælles projekt, der har fået titlen “Gin & Cocio” udkommer den 18. marts 2016. Det er lidt over et år efter sidste album udkom.

Hvis man har lyttet til “Byggesten”, så ved man også at det var en yderst personlig plade, så denne gang har Pede B vendt bøtten 180 grader og har lavet et såkaldt konceptalbum.
Pladen bliver, i bedste “Verdens Længste Rap” stil, nemlig een sammenhængende historie over 13 skæringer, der kredser sig om hovedpersonen William og hans oplevelser over en enkelt weekend.

Hvis vi kender Pede B ret, så skal det nok blive en begivenhedsrig weekend for vores hovedperson, og ikke bare en håndfuldt numre der handler om at handle ind, spille Playstation og sove længe.

Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at høre hvad det nye album byder på, og om Pede kan fortsætte den opadgående kvalitetskurve der har været tilfældet gemmen de sidste par udgivelser.

Hør selv her hvad Pede B og DJ Nozie har at sige om det kommende album:

Releasekoncerten foregår i Pumpehuset den 2. april og billetter kan købes lige her, og hvis det går som det plejer til Pedes releasekoncerter, så skal man nok være hurtigt ude for at sikre sig en billet.
Albummet kan i øvrigt også forudbestilles hos Run For Cover.