I går debuterede en ny rapper på den danske scene.
Eller det vil sige, helt ny er hun heller ikke, for har man fanget et liveshow med Mund de Carlo for nyligt, har man uden tvivl lagt mærke til hans energiske backuprappere, i form af duoen Swaginas. Det ene medlem, Annelise har nu taget springet til solokunstner, hvilket hun gør på imponerende vis, i form af nummeret “Frisk Fiks” der netop har Mund de Carlo med som gæst.

Det er et uden tvivl en spændende debut og det er yderst forfriskenede at høre en kvindelig rapper, der ikke har en påtaget hård attitude eller føler at hun er nødt til at spille på sex, for at få sin musik ud. For Annelise har skills. Det er der ingen tvivl om, og hun har her formået at lave et nummer, hvor der er fokus på tekst, teknik og levering.
Hu formår også at adskille sig fra de mandlige rappere, ved at hun kan bruge sin stemme til at give sine linjer en mere melodisk klang, hvilket fungerer helt vildt godt.

Beatet er leveret af BannerBeats, der har skabt et klassisk boom-bap beat, med live-horn og sprøde trommer, og det hele får et ekstra krydderi, med skrape cuts fra Dust Francis.
Altså har vi her et klassisk hiphopnummer, som jeg rigtig godt kan lide det.

Hvis du føler for det, så hop ind på Anneslises Facebook-side, hvor du kan følge med i hendes, forhåbentligt rigtig spændende karriere som soloartist.
Jeg glæder mig i hvert fald til at høre mere fra hende.

Tjek nummeret nedenunder: