Enhver dag bliver lige en hel del bedre, når der dukker et nyt nummer op fra Kasper Spez i indbakken. Ud af ingenting er der nemlig kommet en helt ny single fra den touraktuelle langelænder.
Nummeret hedder “Bunkeren” og bliver gæstet af ingen ringere end Jooks og Pernille Valentin.

“Bunkeren” er bygget på en simpel idé; 
Kasper Spez og Jooks havde hver især frit spil til at afdække et meget personligt emne – alene ud fra de tanker og følelser musikken gav dem.
I “Bunkeren” flyder tankerne frit og de to rappere griber om eksistentialisme, politik og verden omkring dem – hver med afsæt i deres individuelle form for formidling af ordets kraft. Resultatet er en mørk, fængende fortælling, drevet frem af pianostykker og horn. 
Nummeret har den danske sangerinde Pernille Vallentin på omkvæd, og Pernilles vokal binder nummeret sammen som en rapport fra et sted som de fleste kender, men som de færreste ønsker at forsøge at gå i krig med at beskrive.
Det nye nummer er produceret af Es og Kasper Spez med horn af André Jensen. 
Jooks formår på en overbevisende måde, at ramme Spez’ univers og de to rappere går smuk i spænd over endnu et mageløst beat fra stormester Es. Vi må endelig ikke glemme Kasper Spez’ bedre halvdel, som giver nummeret det ekstra lille lag skønhed, der gør at nummeret er så fedt som det er.

Du kan høre det nye nummer lige her.
Kasper Spez er i øvrigt på tour for tiden, hvilket blandt andet bringer ham forbi Lille VEGA i morgen. Hvis man har set Spez live, så ved man at man kan forvente en oplevelse der ligger langt fra den gængse rapkoncert, fyldt med sæbebobler, sårbarhed og frem for alt en kærlighed til musikken, der breder sig langt ud over scenekanten. Man kan desuden få fornøjelsen af at opleve en virkelig interessant reunion i form af duoen M-Cnatet, der spiller live for første gang i fem år.
Du kan se resten af tourplanen lige her.