Billede fra Idiotsikker.dk

Her på bloggen, er posse cuts som regel altid noget der vækker opsigt. Tilbage i 2011 lavede jeg faktisk en top 10 over de bedste danske posse cuts der var ude på det tidspunkt.

Der er noget helt unikt over at samle en ordentlig røvfuld rappere, som derefter får lov til at spytte over det samme beat. Her kan mindre og mere profilerede rappere få lov til at levere deres A game, for at lytterne efterfølgende kan diskutere om hvem der tog den.
Nu ser det ud til at denne klassiske hiphopdiskussion kan startes op igen. Idiotsikker-gruppen “Blodsport” har nemlig lige udgivet nummeret “Stormløb”, der dog ikke overgår “Gaffatape” i antal af rappende undersvende, men alligvel kan byde på intet mindre end 19 rimspyttere.
Skimmer man ned over listen af rappere, finder man blandt andet undergrundsfavoritter som Loke Deph, Ham den Lange og Intensiv MC, Ordekvilibristerne Superdejen og Mund de Carlo, samt en lille håndfuld Echo Out-MC’s i form af Nota Bene, Illusionisten og Trepac. Af andre nævneværdige MC’s kan nævnes Svend Spyt, Vero, samt Blodsports egne Makaber og Architech (sidstnævnte kalder sig Poltergeist når han rapper).
Nummeret er taget fra Blodsports kommende album “Pandemonium” der gerne skulle udkomme senere i år. Beatet er smækket sammen af gruppens producer Architech, der blandt andet også har produceret for Mund de Carlo og Ham den Lange.

Tjek nummeret herunder: