Screenshot fra Youtube

Den her var der nok ikke mange der havde regnet med.
Næste år har Clemens’ skælsættende debutalbum “Regnskabets Time” 20 års jubilæum. Det bliver markeret med en stort opsat tur rundt til København, Odense, Aalborg og Aarhus, hvor man godt kan forvente at spillestederne vil blive blæst omkuld som et korthus.

Nu er Clemens imidlertid aktuel med et helt nyt nummer, der i den grad leder tankerne hen på debuten. På nummeret “Regnskabets Time (Runde 2)” benytter Clemens et greb der minder lidt om det, som blandt andet Masta Ace benyttede på “Dear Diary“. Derfor får man lov til at opleve rapperen battle sit 17-årige jeg, og jeg skal love for at det ikke går stille for sig.
Der er blevet plads til reflektion over karrieren, og der bliver stukket til et par kollegaer, i form af (den oplagte, men stadig overraskende) Per V, samt en ret overraskende sviner til Suspekt, der som bekendt, blandt andet medvirkede på Clemens’ andet album “Den Anden Verden”.

Med det her nummer, beviser Clemens at han bestemt ikke har mistet evnen til at lave hårdslående rap. Flowet kan man ligeledes ikke sætte en finger på. Det er måske noget af det bedste han har leveret i sin karriere. Nu bliver det interessant at se om Clemens har mere fra denne skuffe, eller om han har sagt alt det han skulle sige her.

Nummeret kan findes på alle digitale tjenester her.