tol_cover

Allerede tilbage i 2013 begyndte det at buldre og brage med rygter i undergrunden, om Trepacs kommende projekt. Et projekt der gik under navnet Torden og Lynild. Det viste sig at der var tale om et samarbejde med produceren Melancolia, der blandt andet stod for en del af produktionerne på Trepacs debutalbum “Fatamorgana” fra 2011.

Men hvad skete der egentlig med pladen? Den korte forklaring er at der gik hiphoptid i den, men nu hvor vi skriver 2016, ser det endelig ud til at projektet ser dagens lys. Det bedste ved det hele er, at du skal ikke vente ret længe før du kan få lov til at høre hele albummet fra en af de aller skarpeste penne i dansk rap. Albummet udkommer nemlig allerede digitalt den 30. september og på vinyl den 8. oktober.

Fra i dag kan du dog få en smagsprøve på det kommende album, da duoen debuterer med det helt nye nummer “Tilbagetog” der fungerer som åbningsnummer på albummet, der har fået titlen “Sky til Jord”. Albummet skulle efter sigenede være en ganske dyster og tung sag, samtidig med at tekstuniverset er mere abstrakt end hvad man før har hørt fra rapperen. Trepac vender samtidig blikket udad mod verden og det er hans betragtninger fra den vinkel der er pladens gennemgående tema. Eftersom det ikke kan betegnes som en ny soloplade fra Trepac, kan man også forvente at produktionerne ikke bare vil fungere som underlæg for rappen, men også vil få plads til at udfolde sig på egen hånd.

Jeg glæder mig sindsygt meget til at dykke ned i det nye album, for en ting er sikkert. Med de to herrer bag henholdsvis mikrofon og knapper, ved man at der er garanti for hiphop med noget på hjerte og masser af teknisk imponerede rap og gennemførte produktioner.

Førstesinglen med tilhørende video kan ses og høres lige her. Albummet kan allerede nu forudbestilles hos Run for Cover.