header
90’erne lever i bedste velgående. Det er Uncensored Records et glimrende eksempel på. Udover at udgive musik, laver crewet også tøj og arrangerer jams rundt omkring i hovedstaden.
Crewet består af rapper/producer Boogie Pukki, DJ/producer Luf-One, rapper/producer Mr. Mærkelig, rapper William The Villain, sangerinde Stine Bruun, trommeslager Batmand, bassist Theodor, samt producerteamet Beatfellaz.

Nu er den 18-årige Boogie Pukki så aktuel med sin debut-EP ”Boogie Style”, der er et dejligt throwback til den klassiske 90’er boombap-lyd. Selv det håndtegnede cover oser af hjemmebrændte cd’er fra dengang det var det foretrukne medie.
Gennem de 17 minutters varighed på EP’en, får man en introduktion til Boogie Pukkis univers. Over funky produktioner tilsat masser af cuts, kredser Boogie Pukkis tekster blandt andet om Whoppere (naturligvis), samt dårlig mikrofonteknik og løgnere.
 Udover de andre medlemmer i crewet, har de fået den produktive Mund de Carlo til at lægge et gæstevers på den glimrende ”Knækket”.
Alt i alt er der tale om en udmærket debut fra den unge rapper, og er man til bølgen af kraftig 90’er-inspireret rap,  som blandt andet tæller drengene fra Lagoon Digital, så synes jeg 100% at man skal tjekke EP’en ud.

Du kan starte med at lytte til to af numrene nedenunder. Hele EP’en ”Boogie Style” er ude nu, og kan blandt andet findes på Spotify.