ingenandenliseheader

Siden vi sidst hørte fra Annelise, tilbage i maj måned, er det gået stærkt for Struglaz-rapperen. Hun er i mellemtiden nemlig blevet signet til Universal, der også har set potentialet i den unge rapper.

Nu er hun så aktuel med sin første officielle single “Ingen Anden Lise”, der er en forsmag på, hvad man må antage er, en kommende EP eller måske endda et album.
Det nye nummer bygger videre på det univers, som rapperen har etableret på de to første tracks “Frisk Fiks” og “Cypher x For Sig”. Det er igen den faste producer Milad “Genius” der står bag den bombastiske up-tempo produktion.

På nummeret er der skruet en smule ned for ordspillene og lagt mere fokus på budskabet, der handler om at bryde normerne og turde være sig selv. Flowet er naturligvis stadig imponerende og Annelise oser af stolthed over sig selv og hvad hun har opnået indtil videre.
Man må sige, at fremtiden bestemt ser lys ud for Annelise. Jeg ser i hvert fald frem til mere.

Hør nummeret og se den tilhørende video nedenunder: