googlestreetview_screenshot

En spændende ny rap-duo har set dagens lys. Duoen består af de to rappere Peter Pagh-Schlegel (kendt som Kilo P fra duoen Kammertonen) og Pelle (kendt fra MC’s Fight Night). Duoen beskriver sig selv som den sentyveridiotiske sammensmeltning af Public Enemy og en ung Kim Larsen. En spændende kombination indeed.

De to unge herrer går i kødet på overvågningssamfundet på deres debutsingle “Google Streetview ved, hvor du bor”. Nummeret handler om at finde balancen mellem at være paranoid over overvågningssamfundet, men samtidig elske spotlightet. For hvordan tackler man overvågerne, når man drømmer om ”at få sit ansigt på en hundredekroneseddel eller et pilleglas”?

Det er et nummer som jeg simpelthen bliver mere og mere glad for, for hver gang jeg hører det.

Det skyldes blandt andet det insisterende og virkelig fængende beat, der er produceret af duoens ene halvdel, Peter.

En anden styrke hos den nye duo er desuden at de to MC’er komplimenterer hinanden ekstremt godt. Pelles hårde og let brovtende levering skaber en dejlig variation til Peters mere melodiske levering, der i øvrigt vækker minder om gode gamle Onkel Tom fra Hvid Sjokokolade, hvilket bestemt ikke er en skidt ting.

Debutsinglen fungerer som en forsmag på duoens kommende selvbetitlede EP, der udkommer digitalt den 18. oktober, og som i øvrigt bliver gæstet af MC’s Fight Night-vinderen Klaskefar og DJ Jett fra Organiseret Riminalitet.
Baseret på dette nummer, kunne den kommende EP godt gå hen og blive ret interessant.
Jeg ser i hvert fald frem til at høre hvad duoen ellers har at byde på!
Nummeret med tilhørende video kan ses og høres nedenunder.