mdc_rg2_header

 

For præcis ét år siden udgav Mund De Carlo nummeret Rap Godt, der var noget af en magtdemonstration fra den fremadstormende rapper. Med inspiration fra Eminems “Rap God” blev der droppet linjer i et vanvittigt tempo, der var med til at cementere Mund De Carlos status som en af de mest teknisk og lyrisk dygtige i landet.

Nu er han så klar med opfølgeren “Rap Godt II”, der er et tiltrængt hiphop-indspark her midt i juletiden. Har man hørt det første nummer, så ved man godt hvad man har i vente: Syv minutters non-stop rap, hvor der bliver droppet jeg ved ikke hvor mange velskrevede bars, i et så varieret og teknisk avanceret flow, som kun Mund De Carlo kan levere. Det er uden tvivl et nummer der skal høres en del gange før man får fat i alle linjerne, og det gør man glædeligt.

Produktionen står det, for mig, ukendte Københavnske producerteam 18FIVE for. De leverer en minimalistisk produktion, der fungerer rigtig godt som underlæg.

Hør det nye nummer herunder: