15591332_10154259855932428_7450035572451953833_o

 

Suspekt har netop annonceret, at deres nye album udkommer den 17. februar 2017. Albummet har fået titlen “100% Jesus” og er gruppens sjette udgivelse. Sidst vi hørte fra gruppen var i 2014 på “V”.

I forbindelse med annonceringen af det nye album, er der kommet en medfølgende teaservideo, der løfter sløret for en håndfuld af de nye numre på den kommende plade.

Udover førstesinglen “Står Stadig” vil man blandt andet finde numre som “Linen Ud”, “Solfar”, “Hæld Op, “Langt Væk Fra Vestegnen”, “Ingen Slukker 1 Star”.


Videoen, der er instrueret af Martin Skovbjerg (DJ E.D.D.E.H.), er som det altid et tilfældet med Suspekt, super stemningsfuld, meget filmisk og fungerer glimrende som en forsmag på hvad man kan forvente på det kommende album.

Det lader i øvrigt til, at Suspekt endnu engang er dykket ned i en mere dyster visuel stil. I det sidste stykke tid har man kunne finde stencil-malede pentagrammer rundt om i København og Århus, og albumcoveret fortsætter i samme stil.

Suspekt har for første gang benyttet sig af et allerede eksisterende værk som udgangspunkt for coveret. Billedet på coveret er malet af den spanske maler Francisco Goya i 1788 og titlen er “St. Francis Borgia and the dying impenitent”. Kort fortalt viser scenen på billedet Sankt Francis med et krucifiks i hånden. Udfra krucifikset strømmer Jesu blod, der renser den døende mand fra sine synder og derved også frelser ham fra de dæmoner der plager ham.

Det er svært at sige hvor meget symbolik man skal ligge i albumcoveret, men det er under alle omstændigheder et interessant valg.

Albummet kan allerede nu forudbestilles hos Run For Cover.

Se den nye teaservideo herunder: