Skærmbillede 2017-01-27 kl. 19.47.56

Foto: Screenshot fra Youtube

Annelise har i dag udgivet sin fjerde single, i form af nummeret “Kvinde”. Rapperen beskriver selv nummeret således:

“Sangen er et opråb, og handler om, at vi på trods af hinandens forskelligheder skal holde sammen og kæmpe for en bedre verden med lige rettigheder for os alle – uanset køn! Netop nu i denne tid med alt det som sker, føler jeg, at det er enormt vigtigt at sætte fokus på dette og jeg føler sangens budskab er ekstremt relevant.”

Tracket er, som sædvanlig, produceret af Genius, men denne gang også co-produceret af engelske Less Jazz Productions. Personligt finder jeg dog ikke dette nummer helt ligeså interessant som de foregående, men budskabet er super relevant og timingen kunne næsten ikke være bedre, i disse tider hvor feminisme er det helt store debatemne. Det er desuden værd at bide mærke i, at Annelise stadig rapper virkelig solidt, og formår at flette sang og rap sammen på en virkelig fed måde.