NotaBeneDaveyVideo

Så kom dagen endelig, hvor der kom nyt om Nota Bene og Daveys længe ventede debutalbum “Dag for Dag”. Albummet har været længe undervejs, men nu er der ved at ske noget. Debutsinglen “Dagen Før” er nemlig udkommet og nummeret er forløberen for albummet, der allerede er ude den 23. januar.

På det kommende album, vil du blive taget med på en personlig og udadskuende rejse i hverdagen, set gennem øjenene på hvad der i min bog, er en af landets mest kompromisløse rappere, nemlig Nota Bene.

Lydsiden er eksklusivt produceret af Davey, der med sin signaturlyd af skæve, væltende, organiske trommer og samples, skaber det kompromisløse udtryk, som gennemsyrer hele det kommende album.

Det nye nummer byder på et klassisk skramlet Davey-beat og en ret oprevet Nota Bene på mikrofonen. Det tyder bestemt godt for det kommende album!

Er man en sucker for vinyl, kan den i øvrigt forudbestilles lige her hos Run For Cover.

Se den nye video herunder: