marwanHeader2

Århus V-veteranen Marwan har netop annonceret, at han den 3. marts udgiver sit fjerde album, der har fået titlen“Partisaner”.

Det nye album rammer gaden knapt tre år efter “Marwan”, der i min optik er rapperens hidtil stærkeste udspil. Derfor er jeg ekstremt spændt på, hvad det kommende album vil byde på.

På det kommende album vil Marwan endnu engang dykke ned i westcoast-lyden og man kan se frem til gæsteoptrædender fra bl.a. L.O.C., Lord Siva og Bai-D. Albummet er i øvrigt produceret eksklusivt af mesterproducer Es, så man kan vist godt regne med, at produktionerne kommer til at være af tårnhøjt niveau, da Es uden tvivl er en af landets mest talentfulde producere.

Rent tekstmæssigt vil det nye album kredse omkring begrebet “partisaner”. Marwan har en mærkesag for en bedre verden, og derfor tager det kommende album udgangspunkt i netop dét, set fra hans virkelighed som dansk-palæstinenser. Albummet er desuden en hyldest til dem, der uanset religion, hudfarve eller nationalitet står forrest i kampen for en mere retfærdig verden.

Der er altså lagt op til en westcoast-banger af et album, som kun Marwan kan lave det, og jeg håber at det kan leve op til forventningerne der er bygget op fra de foregående albums.

Skulle man i øvrigt have lyst til at fange Marwan live (hvilket varmt kan anbefales) spiller han den 24. og 25. februar to eksklusive releasekoncerter i henholdsvis Aarhus og København, hvor man kan være blandt de første til at høre det nye album før det udkommer.