16427576_220460288419394_6828789933367044548_n

Ude i Københavns Nordvestkvarter holder Beatmaker/Rapper Antik til. I vinterens mulm og mørke har han brygget på udgivelsen “Doven Disko. Vol.2”, der nu er ude.

Kender man Antik, så ved man at der er lagt op til en omgang dyster, skramlet og til tider manisk undergrundshiphop af højt niveau. Antik sampler blandt andet fra mere og mindre obskure ting og skaber et lydunivers der er ret unikt. Inspirationen kommer blandt andet fra den engelske hiphopscene med navne som Trellion og Lee Scott og fra mere klassiske producere som The Alchemist og Madlib samt de mere skæve hiphophoveder

Antik har desuden allieret sig med en yderst potent gruppe af MCs fra den danske undergrund, der gæster udgivelsen. Mange af produktionerne blev til med specifikke rappere i tankerne, og heldigvis var de fleste klar på at spytte over Antiks produktioner. Derfor kan man blandt andet få fornøjelsen af at høre Echo Out-drengene Nota Bene, Lars Virkli, Petta Bo, PsoriaKriz, Illusionisten, Yogi samt Jacob Valbjørn, Loke Deph Kazpa G, Supardejen, Ham Den Lange og mange flere.

Antik siger selv om udgivelsen:

“Jeg føler mig priviligeret som producer, at jeg har muligheden for at lave ting som det her. At der er nok rappere i undergrunden som er nede med hvad jeg laver.”

Jeg kan kun anbefale at man giver “Doven Disko. Vol.2” et lyt. Det er dope dansk undergrundshiphop!

Hele dyngen kan høres på Spotify eller lige her: