Foto: Nikolaj Rohde Simonsen

Foto: Nikolaj Rohde Simonsen

 

For nyligt udkom 1. singlen “Vægtløs” fra Lars Virklis kommende debutalbum, der har fået titlen “Gennemrejse”. På det nye nummer bliver lytteren taget med på en syret tur uden for bevidstheden i svævende tilstand sammen med producer og lillebror ingrediJens. Sangen er første udspil fra albummet der dropper den 5. maj på Echo Out. 

Videoen er instrueret, filmet og klippet af Nikolaj Rohde Simonsen i Tange skov og bakker uden for Lars Virklis hjemby Ribe. Videoen afspejler albummets lydside der udelukkende er skabt i samarbejde med ingrediJens og produceren Xeren. Udover at være brødre har Lars og Jens også et længevarende musikalsk samarbejde, der kulminerede i 2015 med udgivelsen af et album med deres fælles gruppe Asbestose. Beatsne på “Gennemrejse” er skabt og spillet af Jens og udvalgt og pudset af i et samarbejde med Lars. Derudover er lyden fra videooptagelser, fra forskellige rejser Lars har været på, inkorporeret i samtlige 12 numre.

Jeg synes at nummeret er super stemningsfuldt, utroligt velproduceret og åbner døren en smule på klem, så man får et lille indblik i hvad man kan forvente fra det kommende debutalbum. Jeg er i hvert fald spændt på at høre mere. 

Det er i øvrigt værd at nævne, at der er pladereception på albummet hos Rekords den 5. maj. Se mere på Facebook.