17097638_238683506594397_122025342034837880_o

Foto: Supardejen

Supardejen har i det sidste stykke tid arbejdet på Youtube-kanal, med fokus på dansk rap. Kanalen kommer til at være bygget op omkring interviews med danske aktører i og omkring det danske hiphopmiljø. Jeg har den dybeste respekt for Supardejen og jeg synes det er fedt, at en udøvende kunster også har lyst til at være formidler af kulturen.

I dag er de første interviews kommet online. I dem kan du høre Torben Portland fra Run For Cover, der blandt andet fortæller om sit første møde med hiphop, vinyl og meget mere. Du kan også høre DJ Noize fortælle om sin karriere, Serato vs vinyl og meget mere. Jeg har set videoerne og jeg kan godt afsløre at man blir en del klogere på dansk rap.

Det er et virkelig godt initiativ og jeg glæder mig til at se mere fra kanalen!
Du kan følge SupTube på Facebook og Youtube og herunder kan du se Supardejens introvideo: