DinMåde_ArtWork_Final

Pede B har netop udgivet anden single fra det kommende album Sparring, der er ude den 15. september. Som tidligere annonceret, er der features på alle numre, og det nye nummer, der har fået titlen Din Måde, bliver således gæstet af soulsangeren Jonas Rendbo.

Nummeret er en personlig sag, der handler om at kunne se tilbage på fortiden gennem nutidens briller. På nummeret giver Pede B en række gode råd til sit yngre jeg. Det handler om usikkerhed, og hvordan den lange vej til målet sommetider kan være den bedste. Nummeret trækker tråde til de mere dybe og personlige numre fra Pede B’s bagkatalog som blandt andet Jeg Har En Ven og Beskyttergen, men med et mere up-tempo udtryk.

Om valget af Jonas Rendbo som gæst fortæller Pede B:

“Jonas er en skjult juvel i dansk musik. Jeg er super glad for han ville være med på pladen, og det er en ære endelig at lave noget op ad hans vokal. Jeg vidste jeg kun kunne bringe mit A-game, hvis han ville være med på tracket!”

Produktionen står Adam Sampler og LuXx for. De har, ud over samples og keys, fået hjælp af Rene Damsbak på blæsere og Lars Rønne på bas, der er med til at give nummeret et mere organisk udtryk.

Fang det nye nummer på din favorit streamingtjeneste nu!

Udover det nye nummer, har Pede B og resten af holdet løftet sløret for den kommende efterårstour, der ser sådan her ud:

  • 14.10. RELEASEKONCERT Amager Bio, København
  • 19.10. Radar, Aarhus
  • 20.10. Posten, Odense
  • 21.10. Von Hatten, Randers
  • 3.11. Kulturfabrikken, Nykøbing Falster
  • 4.11. Templet, Lyngby
  • 9.11. Pavillonen, Grenå
  • 10.11. Kulisselageret, Horsens
  • 11.11. Forbrændingen, Albertslund

Billetter kan findes på Billetnet.dk