7inch

I dag udkommer der en helt frisk split 7-tommer vinyl fra Binær. Vinylen udkommer i 250 eksemplarer, og her kan man få fornøjelsen af at høre to helt nye numre fra den prominente duo, der tilmed har to mindst ligeså prominente gæster med. På A-siden finder man det Xeren-producerede Hjulene På Bussen, der bliver gæstet af Kejser A, og på B-siden ligger Pletskud, der bliver gæstet af Pede B. Der er på mange måder tale om et pletskud, da duoen har fået ingen ringere end DJ Static til at producere nummeret, hvilket der er kommet en banger i vanlig Static-stil ud af. Man må dermed sige at det er et par kompetente herrer på både A og B-siden, og virkelig godt tænkt at gæsterne matcher deres respektive sider på vinylen.

Det skal dog ikke kun være vinylsamlerne, der får fornøjelse af de to numre. Hjulene På Bussen har været ude på Youtube i noget tid, og for at fejre udgivelsen af vinylen, er Pletskud nu også at finde derinde.

I hiphop snakker man ofte om “at være ægte” og om “at sælge ud”. Om man er tro mod sine rødder og kulturens historie eller om man sætter sine værdier til side til fordel for en mere populær og økonomisk indbringende stil. Det er temaet på det nye nummer, hvor Trepac og Mund de Carlo sammen med Pede B stiller sig i midten af grænselandet, og siger det som det er: “Det er kun overfor dig selv du kan sælg’ ud, sætter du selv pris på det er der pletskud”!

Den lille 7-tommer kan erhverves lige her og den nye video kan ses herunder.