Pede_B_Energi_Single_cover_FINAL_730px

 

Så er det igen blevet tid til en ny single fra Pede Bs kommende album “Sparring”, der er ude den 15. september. Hvor de første singler fra albummet fungerede som introduktion til albumkonceptet, er det nye nummer Energi, essensen af rap-sparring. På nummeret har Pede sparret med ordekvilibristen Mund de Carlo og den nyere rapper Mellow sætter Pede B barren højt for teksterne på konceptalbummet. Om Energi siger Pede B:

“Kort fortalt handler nummeret om at prioritere sin egen energi. Hvis jeg gik op i alt den sludder og sladder der er inden for det danske rapmiljø, ville jeg formegentlig slet ikke have kræfter til at lave nye ting”.

Nummeret blev spillet for første gang live til Pede Bs udsolgte koncert i Pumpehuset tilbage i marts, og nummeret lever egentlig også op til titlen, da det er et virkelig energisk nummer. Alle tre rappere giver den 100%, og det er et af de mest interessante numre fra det kommende album. Det er Pedes faste producere Adam Sampler og LuxX der står bag beatet, der skaber de helt optimale rammer for de tre rappere.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Pede B og Mund De Carlo griber mikrofonen sammen. Sidste år stod de for en af de bedste numre fra Clockwork-albummet. De har også begge medvirket på et nummer imod racisme, og så er Pede med på den nye 7-tommer fra Binær.

Se det nye nummer med tilhørende video, herunder og hør det på din favorit streamingtjeneste her.