20901611_1275511392576248_7859492715707075884_oEn af mine favoritgrupper i dansk rap, er uden tvivl Sigma. Det har det været siden 2013, hvor de udgav deres debut-mixtape Frisk Valuta, der for mit vedkommende var et af de bedste udgivelser det år, og stadig er ligeså vildt i dag. 

Siden da, har der været forholdsvis stille fra gruppen, der består af rapperne Semphiz og Novum, samt produceren Telepa-T. Nu kan ens abstinenser dog snart blive styret, da de for nyligt annoncerede at deres debutalbum er lige på trapperne. Som i at det udkommer om 10 dage. Albummet, der har fået titlen Arcadia, udkommer nemlig allerede den 1. september, og kan forudbestilles på gruppens Facebookside. Det er fandeme en nyhed der er til at klare!

Skulle det ikke allerede være nok til at vække din nysgerrighed, har gruppen tilmed smidt en helt ny single ud. Nummeret hedder Smiler og Vinker, og bliver gæstet af Pede B. Der er tale om et nummer i vanlig Sigma-stil, og er man fan af Frisk Valuta, vil det her helt sikkert falde i ens smag.

Se den tilhørende video, der er en klassisk fortælling om et hævntogt i bedste b-films stil, herunder: