Annelise-Vi_header

 

Det er næsten et helt år siden man sidst hørte noget fra Struglaz-rapperen Annelise. Det var det på nummeret Kvinde. Siden da har der været ret stille på udgivelsesfronten.

Indtil i dag, hvor hun netop har udgivet sin helt nye single VI. Det er endnu engang den faste samarbejdspartner, Milad Genius der står bag den virkelig fængende produktion. Inspirationen er denne gang hentet fra orientalsk R&B, og selvom de trækker lyden en smule væk fra den mere klassiske hiphoplyd, der prægede de første singler, er der ingen tvivl om at det stadig er Annelise på mikrofonen.

Noget tyder desuden på, at hun har brugt det sidste år på, at finde ind til sig selv som kunstner, da der er mere på hjerte i teksten. På det nye nummer viser Annelise tilmed sine evner udi sang, mere end hun har gjort på de foregående numre.

Om VI udtaler Annelise:
“Tracket er et opråb til fællesskabet. Vi skal mærke, føle og røre hinanden, verden og hverdagen! Jeg synes, at vi mennesker bliver mere og mere jeg-orienterede. Det giver mig lyst til at råbe: “Lad os nu for fanden fokusere på, de ting vi har til fælles frem for hvad vi ikke har”.

Det nye nummer kan høres på Youtube herunder.