Så er der spændende nyt! Jeg er gået sammen med den den københavnske hiphop-lounge Kool om at lave et månedligt arrangement, der hylder den danske hiphopscene. Det første arrangement løber allerede af staben på torsdag den 22. februar.

Der har længe manglet en dedikeret sted for hiphopfans i København og Kool sætter virkelig en ære i at holde det old school, så det er 100% et tiltag jeg kan stå bag. Derfor er det et oplagt samarbejde vi her har startet op.

DJ Whut vil spinne udelukkende danske rap-plader hele aftenen og der vil være rig mulighed for at slukke tørsten i baren, hvor Kool blandt andet har sørget for solide drinks. Der er desuden åben mic, så du kan komme og buste dine nyeste 16 bars eller bare freestyle til du falder om. Aftenens open mic beats bliver leveret af ingen ringere end Swab, så du ved at du i hvert fald får et beat der sidder lige i skabet!

Læs mere og tilmeld dig til arrangementet her. Fik jeg sagt at der som altid er gratis indgang?

Jeg håber vi ses til den første af forhåbentlig mange vilde aftener i dansk raps tegn!