Tilbage i midtnullerne husede Graven Records et væld af dygtige rappere, der alle var med til at bringe nye toner i dansk rap. Heriblandt var rapperen Supajan, der med sin tilbagelænede levering, ofte humoristiske tekster samt en solid levering, var en rapper som jeg konstant blev imponeret over. Han albumdebuterede i 2009 med Ditidol og i 2011 kom opfølgeren Det Nye Sort. Siden da har der været forholdsvis stille om den karismatiske rapper. Sidst vi hørte fra ham på Clockworkhvor han var en af de 12 udvalgte rappere. Med den optræden kom også et navneskift, så nu går han bare under aliaset Supa.

De sidste par år har han blandt andet brugt i studiet med Es, hvor de har arbejdet på en ordentlig røvfuld nye tracks, uden egentligt at have nogen decideret målsætning, før nu. De to nåede frem til den erkendelse, at albumformatet er dødt, så de valgte derfor at gribe det nye projekt lidt anderledes an, for at give musikken mere liv.

Det betyder at der den sidste tirsdag og torsdag i hver måned igennem hele 2018, udkomme et nyt track + video (tirsdag=track og torsdag=video), indtil selve albummet udkommer på vinyl (med ekstranumre) den 23. november. Derefter vil der ligeledes udkomme et par ekstra singler.

Alle tracks er traditionen tro produceret af Es, og lyden har associationer til den 90’er Golden Age hiphop, som Jan selv er flasket op med og stadig elsker. Udover det kan man, ifølge Jan, forvente gæstevers fra nogle af de absolutte skarpeste danske rappere.

Første track Byfornyelse er netop udkommet og kan blandt andet høres herunder.
Følg med i de månedlige opdateringer på Supajan.dk og på rapperens Facebookside.