Det nyopstartede pladeselskab Affiliated, der er en fusion mellem selskaberne Home Studio Productions og Idyllic Entertainment, har en fælles vision om at bidrage med personlig og kompromisløs musik til den internationale musikscene. De gør tingene på deres egen måde, og tror på, at kunstnerisk frihed og kreativ udfoldelse er essensen af at lave god musik.

I dag er de klar med deres første udgivelse, i form af cypheren Lullaby, der introducerer selskabets team bestående af intet mindre end 20 kunstnere, fordelt over rappere, sangere og producere. Hvad Affiliated her har klar til hiphopscenen, er en utrolig ambitiøs cypher, der viser at crewet bestemt er nogle man skal holde et skarpt øje med. De forskellige kunstnere bidrager med hver deres personlige udtryk når der bygges bro mellem sprog, stil og flow, samtidig med at de alle udtrykker Affiliateds stil og udtryk. Fællesskabet er et gennemgående tema i cypheren hvor alle kunstnere er tilstede og repræsenteres igennem hele videoen. Beatet er produceret af tre producere fra Affiliated; SNDY, 20/20 og Yuwanit, der med hårde trap-trommer, melankolske melodier og en gennemtrængende bas skaber en solid baggrund for rapperne og sangerne. I cypheren kan man blandt andet høre Manus Bell, Jonah Wright, Mellow og en masse andre dygtige folk.

Tjek den nye cypher herunder. Jeg er ret sikker på at du bliver imponeret. Er du klar på mere, kan du følge med i Affiliateds udgivelser på deres Facebookprofil.