De to brødre, Lars Virkli og Ingredijens, imponerede mig med deres lidt oversete debutalbum tilbage i 2015. Siden da er det eneste man har hørt fra dem, et mixtape der ramte gaden i 2016. Nu er der så endelig nyt fra de to brødre i Asbestose. I dag udgiver de nemlig et helt nyt nummer, i form af singlen Hovedpine, der bliver gæstet af labelmate Anders Anderledes fra Rapublik1. Som sædvanlig er det lillebror Jens bag knapperne, og storebror Lars på mikrofonen. Nummeret er som altid mixet og masteren af Xeren.

Kender man til Asbestoses univers, så ved man at der bliver gravet dybt i pladekasserne når det kommer til samples. Det er også tilfældet på det nye nummer, hvor inspirationen endnu engang er fundet langt østpå, hvilket der er kommet en funky sag ud af. På nummeret uddyber Lars, hvad det er der giver ham hovedpine.

Som en helt eksklusiv nyhed, kan jeg fortælle at der kommer mere musik henover sommeren, og at Hovedpine er en forsmag på gruppens kommende album, der dropper til efteråret. Det lader til at de fortsætter stilen fra debuten, så jeg er i hvert fald rigtig spændt på at høre hvad de disker op med denne gang.

Find nummeret på din favorit-streamintjeneste eller tjek det herunder.