I dag er Mund de Carlo aktuel en ny ny video fra albummet Hovedet på Blokken der udkom tilbage i marts. Albummet fik fire stjerner med på vejen herfra. Nu er han sammen med produceren Milad Genius, og MR HYDE FILMS klar med en visuel kulisse til det sommerlige og personskildrende track, Bekendt, der desuden er en af mine favoritter fra albummet.

Hvor de to første singler Stenbroen og Slaver af bølgerne bruger selve bydelen Nørrebro som hovedperson på godt og ondt, dykker Mund de Carlo på Bekendt ned i fire forskellige bekendtes historier, som alle begynder i forskellige hjørner, men alle lander side om side på Nørrebro. Selv siger Mund de Carlo om udgivelsen:

“Bekendt handler om at bringe mennesker sammen. Hvis fire så vidt forskellige folk, som dem jeg beskriver i sangen, alle kan have noget tilfældes med mig, så kan de også med hinanden. Vores åbenlyse forskelligheder gør ofte, at vi skuler skævt og undgår hinanden, men så snart vi finder ud af, at vi har en fælles reference, så kan vi relatere og kommunikere. Det som mange glemmer er, at vi ikke behøver at lede længe efter den fælles bekendte i telefonbogen eller på Facebook vennelisten. For det som vi først og fremmest har tilfælles er vores by, vores nuværende hjem, og historien om hvordan vi har fundet vejen hertil”.

Den stemningsfulde video er filmet og redigeret af Kyle Cassie for MR HYDE FILMS, der viser et spirende Nørrebro der tager sig ud fra sin bedste side, mens Mund de Carlo fortæller historierne igennem byens gader. I løbet af videoen besøger Mund de Carlo nogle af de mest ikoniske steder i bydelen, hvorfor man blandt andet kommer et smut forbi Den røde plads, Jagtvej 69, Blågårds plads og Guldbergsgade.

Udover Milad Genius på knapperne, står DJ Wernz for scratch, der er saxofon af Simon Mortensen, trompet af Stefan Iwan, samt bas af Aske Grieger.

Skulle du endnu ikke have anskaffet albummet, der indtil videre er et af årets bedste, kan det bestilles lige her hos Run For Cover.