Antik (kendt fra blandt andet Tandsmoer) er i dag klar med en ny udgivelse, i form af albummet Kronik.Vand.

Første single er allerede blevet nævnt her på bloggen, og kan man lide det nummer, så er jeg sikker på at resten af albummet også vil falde i ens smag. Det nye album er blevet til på en periode på omkring et halvt år, og Antik er naturligvis manden bag knapperne. Han fungerer desuden som hovedrapperen på de 13 numre der udgør pladen. Kender man Antik, så ved man at han har usandsynligt god smag i rappere, hvorfor man blandt andet kan møde gode folk som Loke Deph, Esben, Ham den Lange, Jørgen Ryge, Strudsigallop, Dialekten og Trepac på albummet. På trods af de mange gæster, er albummet stadig umiskendeligt Antik, og hans lyd hører uden tvivl til en af de mest interessante på den danske scene pt.

Denne “compilation” bliver den sidste i denne omgang, men der er masser af ny musik på vej fra Antik. Om en uges tid udkommer hans fællesalbum med Machacha, der er en solo-EP på vej, endnu en udgivelse fra Tandsmoer samt et par hemmeligheder.

Vil man have fat i albummet på vinyl, så kan jeg anbefale at man tager et smut forbi Rekords, hvor der i dag bliver holdt release. Der vil være lidt til ganen samt liveoptræden af Antik med venner. Læs mere her. Kan man ikke kigge forbi, så kan vinylen anskaffes hos Rekords. Ellers er den naturligvis også tilgængelig på diverse steamingtjenester.

Er du til skæv hiphop med nogle af undergrundens mest interessante navne, så skal du altså tjekke op for denne udgivelse!