I dag er Per Vers aktuel med fjerde single i rækken fra sit kommende album Knust Kunst. Den nye single er bygget på Marie Key Bands nummer Per fra 2006. Per Vers hørte for mange år siden Marie Key synge nummeret i en kirke på Nørrebro, og måtte simpelthen spørge om lov til at sample sangen, da han hørte omkvædet om Per der gerne vil gå til dans.

I Sku’ Se handler også om at danse. Modsat kollegaen Pede B, så vil Per nemlig gerne danse, og han forbeholder sig retten til at gøre det, selvom det kan se dumt ud. Man skal nemlig huske på selvironien og droppe selvhøjtideligheden og usikkerheden.

Som det er tilfældet på alle numre fra det kommende album, er det Es der står for produktionen. Denne gang er der tale om et svingende uptempo-beat, med kraftig inspiration fra soul og disco. Det bliver blandt andet krydret med soulkoret Shiva, som Per tidligere har arbejdet sammen med.

Videoen er instrueret af den legendariske Steen Koerner, og byder på dans fra en bred skare af danseglade mennesker.