I dag er Pede B ude med sit nye album Over Askeskyen 3. Dermed binder han en sløjfe på trilogien, han startede tilbage i 2012. På det nye album går Pede tilbage til rødderne, og han har atter teamet op med den DJ Noize. Albummet indeholder tunge, samplebaserede produktioner og et introspektivt storytelling-univers. Om det nye album siger Pede:

”Jeg tror, den første ’Over Askeskyen’ løftede min musik ud af undergrunden. En stor del af det danske hiphoppublikum kendte mig primært fra MCs Fight Night, og det var først efter Noize og jeg lavede OA1, at de også kendte den skrevne musik, som jo egentlig er dét jeg hele tiden har gået mest op i. Efterfølgende har jeg lavet mange konceptudgivelser, men fanbasen har efterspurgt serien lige siden part 2 fra 2013.”

Albummet er naturligvis tilgængelig på din favorit streamingtjeneste og kan også anskaffes på vinyl og cd.

Pede B annoncerede allerede i det tidlige forår, at han var ved at lægge sidste hånd på sit kommende værk – samtidig annoncerede han en Danmarksturné, som tager ham rundt til 10 af landets byer. Som startskud på det kommende album udgav den rimspyttende rapper første single med budskabet om, at den produktive rapper ikke har tænkt sig at gå nogen vegne lige foreløbig – udgivelsen af singlen kom dagen før, Pede B fyrede godt og grundigt op for et tætpakket Pumpehuset. Vil du have mulighed for at opleve det nye album live, kan Pede B, DJ Noize og resten af holdet, fanges rundt omkring i landet følgende steder:

Tour-plan:

13.09. Slagelse, Badestuen

14.09. Roskilde, Paramount

15.09. København, Vega

20.09. Aalborg, Studenterhuset

21.09. Randers, Von Hatten, Randers

22.09. Odense, Kansas City

28.09. Esbjerg, Konfus

29.09. Sønderborg, Sønderborghus

5.10. Lyngby, Templet

6.10. Aarhus, Radar