Tilbage i marts udgav Mund de Carlo albummet Hovedet på Blokken, der er inspireret af Nørrebro. Førstesinglen var den hårdtslående Stenbroen, som jeg var rigtig glad for. I dag er han så aktuel med et remix af nummeret, der bliver gæstet af fem dygtige MCs, der hver især repræsenterer deres del af landet. De medvirkende er USO, der repræsenterer Århus, Censur fra Odense, Kaka fra Allerød, Intensiv MC fra Aalborg og Thomas T fra Esbjerg. Desuden leverer DJ Noize, der i øvrigt repræsenterer Lille Skensved, et lækkert omkvæd med scratch.

Mund de Carlo siger selv om udgivelsen:

”Vi har fra starten af den her plade haft et ønske om at repræsentere og fortælle om vores nabolag for efterfølgende at tage rundt i landet med albummet og danne broen fra Stenbroen til hvor end vi blev inviteret indenfor. I øjeblikket er vi på tour, og har haft held til at lokke lokale rappere med i vores shows hvert sted for at lægge et vers om deres by. Det betyder meget for mig at kunne skabe relationer med musikken, og det her remix føler jeg rammer essensen af hvad vi ville med ”Hovedet på blokken”, og det er stort at kunne samle en flok af de dygtigste folk herhjemme, som fra hver sin by kan finde noget at være fælles om. I næste weekend slutter vi en måneds koncerter af med fuldt liveband først på hjemmebanen Rust på Nørrebro og på Kansas City i Odense.”

Find billetter til de to koncerter her:
21. sep. Rust, København
Support: Supa
Billet

22. sep. Kansas City, Odense
Dobbeltkoncert med Pede B.
Billet

Lyt til Dannebroen her: