I anledningen af Struglaz’ 20 års jubilæum, er holdet nu klar med det første udspil fra det kommende mixtape, der har fået den meget passende titel 20. Det nye nummer hedder Bare Bedre, og her møder man Annelise, MC Ollie, Balthasar samt det spritnye medlem af holdet – Babette. Med på nummeret er også den seksårige Rosie, der leverer et ørehængende og ikke mindst flabet omkvæd.

I den medfølgende video følger vi de forskellige rappere, der cruiser rundt på hver deres transportmiddel anført af deres “Mini Me”, dvs. børneudgaverne af dem selv. Det er børnene der er i forgrunden og rapper, og de voksne sidder med som passagerer. De unge har vildt meget attitude, og gør det glimrende som “rappere”.  Børn der rapper er åbentbart hot for tiden, da vi tidligere på året så et koncept magen til hos Pede B. Videoen er skudt af Simon Frøsig, der efterhånden har flere af Struglaz’ musikvideoer på CV’et. Beatet står Dan9 m’Vandi og Milad Genius for.

Mixtapet udkommer i sidst i oktober, og her kan man se frem til bidrag fra crewets øvrige folk, der blandt andet tæller Mund de Carlo, ECO, WOLFF, Klaskefar, Lady Smita, Elbanovic, Beno og Aleksander.

Er man nede med Struglaz, så vil jeg anbefale at man lægger vejen forbi deres stort opsatte jubilæumsshow den 3. november på Stengade. Der er stadig billetter og de kan fås lige her. Mon ikke at man kan høre det nye nummer, samt en masse andet godt fra Struglaz-lejren?